søndag 31. juli 2011

Leite etter SOLA!

I dag måtte vi leite etter SOLA!

Og vi fann den..
Noko SÅ godt som å kjenne den varme
skal ein leite leeenge etter..

Litt om staden vi var:
Gudbrandsjuvet er et elvegjel i elva Valldøla. Det ligger i Norddal kommune ved Storfjorden på Sunnmøre og den kjente turistveien fra Geiranger til Trollstigen krysser elva i bru over gjelet.
Før elva renner ned dalen, går løpet mellom store steinblokker, slik at vannet forsvinner inn i og kommer ut av sprekker og kløfter i ganske uventede vinkler. Dette blir nå understreket av at der er bygd og bygges plattformer og broer, der der er glass både i vegger og gulv. Stedet er derfor i ferd med å bli ennå et av flere stoppesteder for turister. (henta frå Wikipedia)
..............................
I morgon kjem kvardagen etter tre veker med ferie..
Etter ein heller sollaus sommar er det godt å ha ei veke til gode..

Ha ei god ny veke i ditt liv!
Lat vi ta vare på kvarandre!

7 kommentarer:

 1. Trur eg skal greie å finne den plassen du fann sola :) Men det må bli ein helgatur, har ikkje fleire ferieveker. Kvardagen vert god, det er berre å komme i gang, som er litt treigt... :)

  SvarSlett
 2. Så flott det ser og høres ut på det stedet! Hadde vært noe å besøke for en som er så glad i elver som jeg er! ønsker deg en fin, ny uke! -Margit-

  SvarSlett
 3. og ikkje så langt unna mitt hus ;)

  klems fra monika

  SvarSlett
 4. Å kjenne varmen frå sola er ei lykke ja. Vore heldig og hatt litt besøk av den her i helga, så herleg! Og kvardagen er heldigvis ikkje så verst den heller... det er jo den det er flest av ;-)
  Ha ei fine ny veke.
  Klem klem

  SvarSlett
 5. Så vakkert og kjølig :)

  SvarSlett
 6. Ein flott stad du har vore og så fint at du fant sola. Ha ei flott veke og klem:-))

  SvarSlett
 7. Så lenge en har ssolskinn i sitt hjerte Sigrid, er hver eneste dag litt flott uansett vær. MEN skal vel innrømme at det just ikke har vært det helt store nei... Ikke akkurat motivert fåor høst hhelt ennå, selv om følelsen er det litt.

  Jobb igjen du nå da, går fint det skal du se :-)

  Klæm fra mæ t dæ

  SvarSlett

Koseleg med ein kommentar ;-)
(måtte diverre stenge for anonyme då det kom så masse spam)