onsdag 6. november 2013

Livshaldning :-)Dette skiltet fann eg på døra til ein butikk no i haust!

Ei herleg livshaldning!

Men viss alle hadde dette som motto ville det vel 
kanskje bli litt kaos?

12 kommentarer:

 1. Ja, tror nok det vil bli litt kaos. Ville kanskje gå i andre deler av verden, men her hos oss som så mange vil ha kontroll på tida, ville det nok bli et problem... Men en morsom holdning :)

  SvarSlett
 2. Hehe, det er litt som ein (no nedlagt) lokal butikk her gjorde det.
  Lapp på døra: " Kjem att om eit kvarter. "

  Nattaklem frå Anne-Mari

  SvarSlett
 3. Hihi, jeg var vikar for kontorleder på en skole for mange år siden og på døra inn til kontoret hang et slikt skilt. Hadde nok blitt kaos ja, om dette var mottoet. Men et hyggelig skilt likevel synes jeg:)

  Håper du har fine dager:) Her er det mye som skjer for øyeblikket men det er mye kjekt så vi bare koser oss. I morgen derimot, da skal vi til legen med A og ta influensavaksine - slikt blir det dårlig stemning av... Så jeg planlegger litt kos etterpå - blir nok Burger King til middag i morga;)
  Varm og god klem til deg
  Hanne:)

  SvarSlett
 4. Hihi ja artig tekst:)men er nå greit med litt faste tider:)
  Fin dag til deg!
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. Hehe ja, men vert litt vanskeleg å forhalde seg til for kundane :D Da som kanskje er vanskelegast er at om ein let seg driva fram av livet og hendingar, så kan ein lett stjele av andre si tid om ein ikkje held avtalar eller føl andre tidsoppsett for aktivitetar :D Eg har vorten ganske irritert når vi på jenteturar feks. har avtalast å møtast ein stad og nokre kjem, medan resten lever livets glade dagar og kjem når dei kjem. Då tek dei av mi tid og da e veldig bale...så om ein vil leve "fritt"så surfar ein gjerne på at andre ikkje gjer det :D

  Klem :D

  SvarSlett
 6. He he..greit det i grunnen..
  -Margit-

  SvarSlett
 7. Morsomt! Men og litt frustrerende dersom en er i hasten:) Her i Stgr. sentrum er det en butikk som driver skikkelig på gamlemåten - uten bankterminal. Han må jo i banken med jevne mellomrom og skriver alltid på døren - tilbake om litt. Og da står man der ved døren og lurer på hvor lenge "om litt" er:-)

  Fine bilder under her. Ja, Norge er vel et vakkert land!!

  Klem fra Hjørdis

  SvarSlett
 8. Ja den var herlig :) Tror nok det ville blitt pittelitt kaotisk om alle skulle tenke slik, men det gjør vi jo ikke - så dette synes jeg var herlig! Mange nydelige og inspirerende innlegg! Gode novemberdager til deg Sigrid!
  Klem

  SvarSlett
 9. Var jo litt stilig da, men vil tro det fort kan bli kaos...)
  Ha en fin fredag og god helg!
  Klem fra Janne

  SvarSlett
 10. Kunne bli kaotisk tror jeg, men kan hende litt morsomt?
  Klem på fredag :)
  Mormor

  SvarSlett
 11. Herlig ja! :) og litt kaotisk kanskje, men pytt...Det der minner meg om tiden fra Afrika - der tiden kommer, og livet leves i en slags antistress modus. Vi har mye å lære. Håper du har gode dager. God uke videre. klem din vei <3

  SvarSlett
 12. Herlig :-) Så en lignende i Irland i summer ( doesn't close till five...ish) :-))

  Ha en fin kveld - klem Siv

  SvarSlett

Koseleg med ein kommentar ;-)
(måtte diverre stenge for anonyme då det kom så masse spam)