mandag 17. mai 2010

17.mai 2010

Takk, Herre,

din nåde mot Noreg var stor!


Me takkar deg, Herre,

for Noreg.GRATULERE MED DAGEN!

8 kommentarer:

 1. Gratulerer med dagen til deg og. Ønsker deg og dine ei riktig flotte 17.mai.
  Klem

  SvarSlett
 2. Ja, det har du rett i. Vi har mye å være takknemlig for, som bor i et så fint og godt land som Norge.

  SvarSlett
 3. Du vet at Gud og jeg er ikke på talefot lenger...men du har rett. Vi har så MYE å være takknemelig for...og en av tingene jeg er takknemelig for er at jeg har deg som bloggvenn :) Takk søte kjære Sigrid.

  irina klem

  SvarSlett
 4. Håper du har hatt en flott nasjonaldag! Ønsker deg en herlig kveld og en nydelig uke.
  Klem fra Solveig

  SvarSlett
 5. Hei Sigrid! Takk for gode tankar! No kryssar vi fingrane for at lillebror ikkje må kaste opp meir. Han åt ei skive med smør til kvelds, så får vi håpe at han behald maten i magen. Ikkje så varm lenger heller :) Han blir heime frå barnehagen i morgen i alle fall. Håper du og dine har kosa dokke i dag, og at overgangen til arbeiddag i morgon blir god!

  Ha ein fortsatt fin kveld!
  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 6. Jo takk, jeg har hatt en flott dag i nydelig vær! Har gått i tog, spist middag på terrassen, sammen med mine kjære. Så var min mann og jeg på fin 17.maifest, der det var både sang og andakt.
  Gode ord du har her! Gud er god mot Norge!
  Takk for hilsen! -Margit-

  PS: Jeg skrev nettopp en kommentar her, som bare forsvant! Skulle den likevel være kommet med ber jeg deg å bare slette den!

  SvarSlett
 7. Jeg gikk oppover Karl Johan midt i mylderet av flagg, sang, korps og barn, så opp på slottet og alle som vinka til oss- og tenkte på det du har skrevet her. (Leste det før jeg gikk ut...)
  I flokken min var det mange fler barn fra andre land enn fra Norge, og jeg tenkte, at det var helt helt riktig. Guds gave i å gi oss et godt og fredfullt land skal være en gave til alle. Vi må ikke holde den for oss selv.

  God ny uke kjære deg. Du er en skatt.

  SvarSlett

Koseleg med ein kommentar ;-)
(måtte diverre stenge for anonyme då det kom så masse spam)