søndag 6. mars 2011

Hei Anonym!

Hver fredag:
Du lurte på kva dette med Petunia var for noko..
Litt forklaring kjem her:
Mitt foto
PETUNIA
BERGEN, HORDALAND, NORWAY
Kvinne, 1965 modell, bosatt i Bergen. Denne bloggen handler om meg og det jeg er opptatt av for øyeblikket: Familie, barn, dyr, hobby osv... I det hele tatt: Dette er mitt liv!
Lyst til å være med på “HIMMELSK?? Reglene er veldig enkle! Hver fredag legger jeg ut et innlegg på bloggen min med temaet HIMMELSK. Her kan dere sette dere på en linkliste med bilder og innlegg på deres egne blogger. Bildene må ha noe med himmelen å gjøre enten det er en nydelig solnedgang, utsiktsbilde med blå himmel, regnværsskyer, skyer med rare fasonger, fugler, fly, luftballonger… Ja, det er uante muligheter! Bruk øynene, bruk fantasien, BRUK KAMERA og vær kreative!! For hjelp til å bruke linktjenesten, INLINKZ, se HER. Hvordan man linker dirkete til et bestemt innlegg, kan du lære HER.
Himmelsk bygger på det engelske konseptet Sky Watch Friday. Det er den amerikanske bloggeren DOT, som startet opp det hele i 2007. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Takk til Petunia som kvar fredag legg ut Himmelsk innlegg og der vi kan linke våre innlegg. Alltid gøy å vere med på, på den måten deler ein bilete og oppdagar stadig nye bloggar!

1 kommentar:

  1. Så nydelig himmelbilde du har lagt ut. Flott med himmelen som gir havet sølvglitter. :)

    SvarSlett

Koseleg med ein kommentar ;-)
(måtte diverre stenge for anonyme då det kom så masse spam)