fredag 27. november 2009

Advent på trappa

Eg ser at mange alt har pynta så fint på trappa til Jul.
Den som kjem til oss vil finne dette gamle emaljerte fatet med røsslyng og mose i.
Fatet hadde nokon berre slengt frå seg og det vart no eg glad for.
Gjenbruk er tingen!
Dei gamle tørka greinene er utruleg dekorative.
Andre hadde vel brukt dei til ved.
Slik er det med alt; det er auga som ser og heldigvis er vi ulike.
Sånn eigentleg er det haustpynten vår ;-)
Men eg syns det passar til Advent også.


7 kommentarer:

 1. ÅJA,slike gamle greiner er jo så dekorative! De blir tatt vare på her og. Lilla passer jo godt i adventtiden så den dekorasjonen må det være fint å bli møtt med.
  Ord til ettertanke her under. Hjertet må en stelle og holde rent,det er det som er det viktigste, men hvor mye tid bruker en til det? Viktig spørsmål! Takk for trivelig kommentar! Håper du er bedre i ryggen!Vennlig hilsen Margit.

  SvarSlett
 2. Heia! Håper du er bedre? Kjekt at du kikar innom hos meg! Røsslyngen du viser hadde nydeleg farge? Veldig spesiell! Eg har også rekved på trappa. Min kjære er ikkje så glad for det, men han veit at det ikkje nyttar å krangle... ;) Eg er snart klar til å feste opp gamle ski, og leggje gran- eller furubar under. Synes det er enkelt, og koseleg! Eg har lykter ute heile året, og dei blir ekstra mykje brukt no fram mot jul.

  Eg har hatt ein kjekk kveld, mammaen min datt og braut seg sundt i hofte og handledd for snart seks veker sidan. Ho er snart 75, og det var så trasig når det skjedde. I kveld henta eg henne heim, og sjølv om eg ottast på henne nede i nabohuset, så er eg så glad for at ho er hos seg sjølv igjen.

  Eg ynskjer deg god betring, og ei signa god adventshelg! :)Vi får også passe på å stelle godt med hjerta våre!

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett
 3. :) Eg visste at det var noko ved deg... Såg bloggen din tidleg i haust, og det var eitt eller anna... Har du sletta kommentaren der eg hadde mailadr. di? Leita etter han no. Hadde eit bilde eg ville sende til deg! Du er vel ikkje så langt unna, då nei? :)

  E.

  SvarSlett
 4. lilla er jo adventsfargen.
  så det passer jo godt på trappen nå.
  ønsker deg en god helg!

  SvarSlett
 5. Næmmen, det var en skjønn velkomst!
  Jeg må innrømme, at jeg NETTOPP nå har oppdaget at bloggen din heter Refleksjon på livsvegen....jeg har lest "livsveven"....kanskje mine små grå har spunnet sammen en vev....jeg har sett for meg at du satt og vevde....vittig...
  Klem,M

  SvarSlett
 6. GOD MORGEN....Jeg takker for at du la igjen en kommentar i bloggen min....Jeg elsker pinner og kvister ....og særlig når de har fått den GRÅ fargen over seg....kjempe fint det du har laget!!! Ha en fin første adventshelg =)

  Tone 0)

  SvarSlett
 7. Det var så fint med lyng på trappa. Ha ei god helg.

  SvarSlett

Koseleg med ein kommentar ;-)
(måtte diverre stenge for anonyme då det kom så masse spam)